Poštovani,
Molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znaci da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.
Uslovima korišcenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeduju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem Call Centra na 024 522 999.
Nakon prijema narudžbe kupac će putem telefonskog poziva biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke istaknut uz poručeni artikal na našem sajtu.
Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe. Sve eventualne promene, sem promena vezanih za isporuku, se ne odnose na potvrđene narudžbe.
U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni putem telefonskog poziva.
Za DISKONT i OUTLET artikle porudžbine će se smatrati validnim tek nakon provere dostupnosti artikala (radi se o artiklima koji su najcešće poslednji komadi na lageru) i nakon usmenog / telefonskog obaveštenja korisniku od strane Zom-Impex operatera da je roba dostupna.

Greške u cenama artikala

Zom-Impex B2B Portal se trudi da Vam pruži tačne cene artikala i opisa istih. Međutim, cene i količine mogu da se menjanju bez obaveštenja. Zom-Impex B2B Portal rezerviše pravo da ograniči porudžbine prilikom situacija kao što su:
– Manjak na lageru ili artikla nema na lageru
– Greške u cenama artikla
– Greške u opisima artikla
Porudžbine preko Zom-impex B2B Portala nisu konačne sve dok porudžbina nije proverena zbog tačnosti. Zom-impex B2B Portal nije odgovoran za greške u cenama usled problema sinhronizacije, grešaka u bazi podataka, štetnog softvera ili bilo kog drugog uzroka koji može da prouzrokuje pogrešne informacije.

Garancija kvaliteta

Zom-Impex garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda.
U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
Garantni rok počinje danom prodaje uredaja, koji se unosi u garantni list i overava pečatom.
Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke i dogradnja od strane neovlašcenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju ce proizvod biti zamenjen.
Svi električni aparati su pod garancijom i važe prava koja su navedena u garantnom listu.

Korišćenje sajta

Dobrodošli na sajt zom-impex.rs. Zom-Impex vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog sajta koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge machtig.rs.
Korišcenjem bilo kog dela sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta iskljucivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišcenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu prilikom registracije potrebni su nam Vaše:

  • Ime i Prezime
  • E-mail adresa
  • Adresa
  • Poštanski broj
  • Opština
  • Država
  • Broj telefona

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.
U ime Internet prodavnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Internet prodavnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Internet prodavnica se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Hvala na poverenju