Colossus Technology…

Colossus Technology Srbija, sa svojim predstavnistvom u Subotici, sa velikim i višegodišnjim iskustvom u trgovini, bavi se prodajom električnih kućnih aparata, posuđa i opreme za kuhinju, mašina i alata, lcd i led televizora, opreme za dvorišta, itd., brenda Colossus i Machtig, čiji je ekskluzivni uvoznik, zastupnik i distributer za tržište Srbije i regiona.

Prepoznatljiv logo i atraktivan dizajn, i pre svega pouzdan kvalitet, odvaja naše proizvode od drugih proizvođača.

U skladu sa svim pomenutim, Colossus Srbija je našem tržištu ponudio asortimanski upotpunjen i potvrđen izvod iz ponude sa znakom Colossus i Machtig, koji se sastoji od, za početak najvažnijih 200-tinak artikala koji predstavljaju bazu za nadogradnju u vidu upotpunjenja ponude, uvođenjem novih artikala svakih 30 dana. Naši aparati su veoma pristupačni, a opet funkcionalni, atraktivni i vrhunski dizajnirani.

Praćenjem tržišta, usavršavanjem poslovanja kao i vrednim radom stekli smo dobar glas a Vama kao, nadamo se, budućem partneru, klijentu ili kupcu, posebno garantujemo uspešnu, stabilnu i dugoročnu saradnju koja će za rezultat imati isključivo obostrano zadovoljstvo.

Partnerstvo sa Colossus Technology Srbija ,veleprodaja…

Colossus Technology Srbija je otvorena za svaku saradnju sa pravnim licima koji žele da Colossus proizvode ponude svojim cenjenim kupcima. U okviru naše veleprodaje nudimo mogućnost sigurne i kvalitetne saradnje sa budućim partnerima. Detaljnije informacije o saradnji možete da dobijete pozivom na broj telefona 024/559-909 radnim danima od 8:00h do 16:00h i subotom od 8:00h do 13:00h.

Takođe u okviru podrške za Internet poslovanje u vidu B2B portala možete da posetite i našu veleprodajnu Internet stranicu na WWW.ZOM-IMPEX.RS i iskoristite sve pogodnosti naručivanja artikala preko Interneta.

Prezentovanje Colossus proizvoda i sindikalna prodaja…

Mister M sindikalna prodaja iz Subotice nudi svojim kupcima mogućnost kupovine širokog asortimana proizvoda u okviru posete Vašoj kompaniji, prezentovanju proizvoda, pregledu proizvoda iz prve ruke i kupovini preko sindikata u okviru naše sindikalne prodaje. Detaljnije informacije o saradnji možete da dobijete na broj telefona Mister M prodaje 024/522-222 radnim danima od 8:00h do 16:00h i subotom od 8:00h do 13:00h.

Reklamacije, servisiranje i dodatne informacije…

Ukoliko ste kupili Colossus proizvod i potrebno mu je servisiranje. Možete da pozovete naš servis i tražite pomoć i dalje instrukcije od naših servisera. Detaljnije informacije o ovim i ostalim problemima možete da dobijete na broj telefona našeg servisa 024/559-898 radnim danima od 8:00h do 16:00h i subotom od 8:00h do 13:00h.